AJÁNLÓ
 
23:41
2015. 11. 29.
Amanda sokkal rosszabbra számított. Azt hitte, szörnyű lesz minden azután, hogy Milán elmegy, és...
A bejegyzés folyatódik
 
23:41
2015. 11. 29.
Míg lelkes utódja minden nap bement az irodába, addig Milán napokon át nem bukkant fel. Esélyt...
A bejegyzés folyatódik
 
23:41
2015. 11. 29.
- Nem ígérhetek semmit – szólalt meg halkan Milán az ágyban fekve, de továbbra sem mozdult...
A bejegyzés folyatódik
 
23:41
2015. 11. 29.
Amint a taxi felé lépdeltek, Amanda iszonyú fájdalmat érzett gyomortájékon. Rosszul érezte magát,...
A bejegyzés folyatódik
 
23:41
2015. 11. 29.
- Nem értem ezt. Hogy mi mit jelent neked - kezdte Milán, mivel a csókja után a lány újra...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amanda barátnőjének a barátnője soha nem volt sovány, és havonta egy magabizonytalan napot leszámítva tökéletesen elégedett volt ezzel a helyzettel. Kihasználta az előnyeit, elrejtette a hiányosságait, ha pedig valakinek mégis problémája volt a kinézetével, azt faképnél hagyta. És így tett most is...

A hosszú-hosszú randiévek alatt sok pasi fordult meg az életében és az ágyában, nem volt túlzás kijelentenii, hogy több jutott neki, mint másnak. A női lapok világában nagy férfifaló lehetett volna, a férfimagazinokéban lelkes szerető, őrült céda, kis kurva, vagy miegymás. Részletes szexuális bakancslistája felét még 30 éves kora előtt abszolválta, a többit pedig lelkesen alapozta, hol így, hol úgy. A következő szint a tinderes randomszex lett volna egy gyönyörű hímmel...

A pasi pusztító volt. Nem csak külsőleg, belsőleg is. Egy önimádó, nárcisztikus barom, akiért nem csak küzdeni felesleges, de megtartani is őrülten nehéz, ahhoz viszont túlságosan szép, hogy az ember lánya csak úgy szélnek eressze, csak mert egy valódi pöcsfej. Így maradt volna a gyors randomszex, könnymentes búcsúval a lakása küszöbén, és egy kellemes emlék, hozzácsapva a többihez. Az ötlet jó lett volna, sőt, fenomális, legfőképp, ha hisszük, hogy a pasik tényleg csak szexelni akarnak a tinderen.

Végül öt egészalakos kép cserélt gazdát a kitűzött szexidőpontot megelőző napokban, melyekből hármat természtesen az önmagát oly lelkesen fotózgató díszfasz küldött, kettőt pedig Amanda barátnőjének szerencsétlenkedő barátnője, aki addig pörgött-forgott a munkatársa kamerája előtt, míg sikerült egyetlen olyan fotót készítenie magáról, amin, ha nem is gebének, de formásnak, dögösnek és szexinek látszott.

Üzenetét, melyhez csatolta mesterművét, hosszú csend fogadta. Felháborítóan hosszadalmas. Egy olyan férfitól pedig sokkolóan sok, aki egyszer már beleegyezett a kötetlen szexbe, és aki nem mellesleg egy vadidegen volt. Vagyis egy senki, akitől a sértés még talán jobban fájt, mintha egy valaki vágta volna a képébe. De egy olyan eltorzult világban, ahol a húspiac gyermekei jobbra-balra húzogatják egymást, ahol a ghosting egy jól bevett szokás, és ahol egy másfélnapos ismertséget követő nulladik randi is simán végződhet az ágyban, nem volt helye sértődésnek.

Az egyelten járató út egy dupla aerobikóra volt, majd pedig a visszaülés a lóra, biciklire, köhintára, vagy amire ilyenkor kell. Két újabb tinderrandi leütése, és pár pohár bor a barátnőkkel a soha meg nem esett kamatty helyett. És, hogy miként néz ki egy pohárköszöntő a soron következő szexmentes hét péntekén, egy újabb csajbuli szinglijeinek körében? Nos, valahogy így:

"Semmit nem tud rólam ez fasz, és fogalma sincs, hogy mit hagyott ki. Attól még, hogy nem vagyok 45 kiló, sokkal jobb vagyok az ágyban, mint bármelyik girhes deszka, aki nemes egyszerűséggel csak vékonynak született, és akinek sosem kellett megküzdenie senkiért és semmiért. Rengeteg pasim volt, és sokkal többet tudok a szexről, mint azok a sekélyes idióták, akik a tinderen csücsörítenek és a tükörbe szelfiznek, és ez egyetlen dolog, amire képesek, hogy széttegyék a lábukat, ha egy idegen méltónak tartja őket rá. Szánalmas!"

Amanda egy ideig nézte a lányt, elgondolkodott a szavain, majd pedig hozzákoccintotta a poharát a rozéjához, és annyit mondott, ámen.

Vissza - 23. rész   Tovább - 25. rész

Most kezdem, irány ez első rész!