18

Hibás vagyok, pont, mint te (5. rész)

0 Komment
0 Reblog

"Jó, írt egy pontot. Na és? Nem fogok válaszolni rá. Minek írjak neki? Pár perc és muszáj lesz látnom. Kedden reggel vezetői érteezlet, vagyis képtelenség lesz elkerülni. De mégis csak pontot írt. Nem bocsit vagy sajnálomot. Nem kezdett el megint engem hibáztatni, hogy én voltam a hülye. Ez egy pont a fenébe is, és ezt igenis komolyan kell venni...
Milán vacsora botrány rizs kolléga Roland könny szexpázsit A pont book
Amanda és Milán pontjának története volt. De ahogy köztük minden, természetesen ez is csak egy szomorú mese volt, egy a sok közül. Sírós, szenvedős és értelmetlen, mint minden, ami velük esett meg. Pár hónappal ezelőtt a cégük adott egy kisebb vacsorát, ahol nagyjából húsz embert láttak vendégül. Mint oly sok mást, Jutasnak sikerült ezt is a PR tevékenységek közé sorolnia, így a szervezés oroszlánrésze Amandára hárult. A menü kitalálásától kezdve, a kaja beszerzésén és a programok kiötlésén át, egészen a helyszín kiválasztásáig és persze a találkozó levezényléséig. Az este tökéletes is lehetett volna. Még Roland is eljött, akivel Amanda korábban egy konferencián flörtölgetett. Minden jól alakult, csak sajnos Milán is ott volt.


Háronegyed tízre a vendégek közül már csak öten maradtak, Jutason és Milánon kívül Regina, Janka és Amanda tartották a frontot. Jól fogyott a pia, a vodka mellett pedig különösen nagy sikernek örvendett Regina felsője is. Vagyis inkább az, hogy nem volt rajta melltartó. Jutas osztogatta ugyan az őrült pillantásokat, de csak nem sikerült leakadni a témáról. Csak három embert nem kötött ez le igazán. Rolandot, az ő poénjain nevetgélő Amandát és persze Milánt. Neki több sem kellett, elérkezettnek látta az időt, hogy belekössön a lányba és zrikálni kezdje. Sajnos a rizzsel való dobálás mellett döntött. Az volt a célja, hogy a szemek a dekoltázsába essenek, tekintve, hogy Amanda szerelése sem hagyott túl sok teret a képzeletnek. Ez azonban csak nagyon rövid ideig volt vicces. A lány amúgy is nehezen kezelte Milánt, és annak cselekedeteit, másrészt pedig mindenki kellően fáradt és ittas volt már ahhoz, hogy ez a gyerekes játék totális kudarcba fullassza az egész vacsorát. A sokadik céltalan rizsszem után Amanda és az italból merített merészsége közösen úgy ítélték meg, elég ideig tűrték, hogy Milán csesztesse és céltáblának használja őket. Úgy döntöttek, hogy egy összeragadt, pár centis rizsgolyó Milán nadrágján is igen jól fog mutatni. A lány felkapta hát a tálból és hozzávágta. A szemek Milán ingén robbantak szét és elterültek az ölében. A többiek mosollyal nyugtázták, hogy végre véget ért ez az idétlen szórakozás. Janka még nyomatékosan meg is kérte őket, hogy hagyják abba a kaja szétszórását, és felhívta a figyelmüket arra, hogy ez egyébként itt nem a dedó. Milánt azonban ezzel már nem lehetett leszerelni. Sőt, olyan volt, mintha hirtelen eltört volna benne valami. Üveges tekintetéből semmit sem lehetett leolvasni. Hogy ideges lett-e, vagy elképesztően dühös, sosem derült ki. Hogy vicces akart-e lenni, vagy egyszerűen csak nem gondolta végig, hogy mi fog történni, szintén tisztázatlan.


Azóta rejtély, hogy miért kapta fel a rizses tálat, és milyen megfontolásból borította rá az egészet Amandára. Amandára, és a mellette helyet foglaló vendégükre, Rolandra. A teremben síri csend lett, erre ugyanis még Jutas sem tudott mit mondani. Milán, hogy szokásához híven elkerülje a konfliktust, diadalittasan kivonult a teremből. Mindenki az asztalhoz ugrott, elkezdték visszalapátolni a rizst az üres tálba és megtisztítani Amanda, illetve a meghívott vendég ruháit. Regina lelkesen húzogatta ki kolléganője hajából a nedves rizsdarabkákat, de amikor a másik oldalról Roland is segíteni akart, Amanda úgy érezte, feltörni készülnek a könnyei. Felállt, elnézést kért a közjátékért, és kiment a mosdóba.
Milán vacsora botrány rizs kolléga Roland könny szexpázsit A pont bookMilán egy idő után visszament a terembe, és úgy jópofizott tovább a vendégekkel, mintha semmi sem történt volna. Amanda eközben a vécében szedegette ki a hajából a szálak közzé ragadt ételdarabokat. Csak amikor Janka belépett, hogy felmérje a helyzet súlyosságát, akkor kezdtek patakokban folyni a könnyei.
Jutas azt akarja tudni, hogy lelőjük-e a bulit – mondta, és együttérzően lesöpörte a barátnője vállát.
Nem kell, hazamegyek - vágta rá és kivette a telefonját a táskájából, hogy taxit hívjon. A diszpécser szombat este lévén negyed órát ígért, amit Amanda kicsit soknak tartott, de nem tehetett mást. Nem igazán lehetett hová tenni ezt az egészet, így vigasztaló szavakat is nehéz volt találni. Némán seperték össze a földre hullott szemeket. Janka végül kinyitotta az ajtót, kilépett rajta és Milánba ütközött.
– Ez a női WC! - próbálkozott, de ezt az őrültet sem meggyőzni, sem megállítani nem lehetett. Utóbbival Janka a saját és Milán testalkatából kifolyólag meg sem próbálkozott. 

- Ne menj haza… - dünnyögte Milán elképesztően unottan, de Amanda belé fojtotta a szót. Nem fordult hátra, a tükörbe kezdett üvölteni. 
- Szar a hajam és szétfolyt a sminkem. Totál hülyét csináltál belőlem. Elcseszted az egész estét, amikor pontosan tudtad, hogy mennyit dolgoztam vele
.
Milán szó nélkül állt és csak nézte Amandát. Olyan volt, mint aki teljesen máshol jár. Semmilyen érzelem nem ült ki az arcára. 
Csak jöttem, hogy megnézzem, jól vagy-e, de már megyek is.
- Hú, de kurvára nagyvonalú itt valaki... Azt hittem azért jöttél, hogy újra megalázz. Mégis hogy lennék jól? Azonnal engedj ki! Itt a taxim. 
- Roland így is biztos szívesen megdug - kontrázott, de a lány addigra megkerülte őt és kirántotta az ajtót. Akármennyire is várta, Milán nem állította meg. A terem előtti fogasról leakasztotta a kabátját és kilépett az épületből. Roland és Regina épp a ház előtt dohányoztak, így megvárták vele a taxit. 

Mivel ez már nem az első ilyen húzása volt, Amanda nem reagált a bocsánatkérő Facebook üzenetekre. Úgy döntött, figyelmen kívül hagyja az e-maileket, és elég erős volt ahhoz is, hogy ne válaszoljon a cseten küldött meakulpázásra sem. Egyszerűen olyan abszurd volt ez az egész, hogy könnyebb volt nem is foglalkozni vele. Milán önmagához képest viszont kifejezetten kitartó volt. Amanda semmire sem írt vissza, munka közben is sikerült mindig elkerülnie őt, és szerencsére a többiek sem akartak túlságosan belefolyni kettejük vitájába. A harmadik napon aztán Milán újra írt, de akkor már nem a standard sziát, a sajnálomot, vagy a bocsit. Küldött egy pontot. Amanda persze éjszaka is a gépe előtt ült és dolgozott, így Milán azonnal látta, hogy olvasta az üzenetet. Valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag attól a nyamvadt kis ponttól Amanda megenyhült és az alábbi választ írta: "Most komolyan küldtél nekem egy pontot?" Milán pedig rögtön reagált: "Már nem tudtam mit kitalálni… Csak akartam, tudd, hogy gondolok rád."
Milán vacsora botrány rizs kolléga Roland könny szexpázsit A pont book
Attól a naptól kezdve pontot írtak, amikor megbántották egymást. Amolyan titkos jelzés volt ez kettejük között. Hogy milyen esetekre tartogatták? Például arra, amikor pontosan tudod, hogy hülye voltál, de nem mered kimondani. Amikor írni akarsz a másiknak, de tudod, hogy nem szabad. Amikor üzennél valamit, de már nincs semmi, amit mondhatnál. A pontot ráadásul csak olyannak írod, akit gyűlölsz, de csak azért, mert szeretni is tudnád. És amikor azt hiszed, most végleg lezártad, akkor ez a kis szar újra visszaránt, és megint elkezdesz remélni. Ez, és még megannyi gondolat volt belepréselve ebbe az egyetlen karakterbe. Kár, hogy többszáz ilyen pont követte még azt az egyet, amit Milán a rizses balhé után küldött. Például az, amit a lány Villány után kapott...

Amanda Káté lakásából egyenesen az irodába ment. Mint ahogy az egyik hétvégi ülésen sem, a kedd reggeli vezetői értekezleten sem fogott fel túl sok mindent. Negyvenöt percig szinte megsemmisülve ült ott és csak bámult maga elé. A nagy álmodozásból  végül Jutas ingerült hangja zökkentette ki, aki roppant kíváncsi volt arra, hogy mégis hogy áll a jövő heti megjelenés szervezése. A főnök persze sejtette, hogy a csapatépítő hétvége miatt aligha történt sok előrelépés az ügyben, de tudta, hogy ha valamivel zavarba hozhatja Amandát és visszaráncigálhatja a valóságba, akkor az csakis egy el nem végzett feladat lehet. Sikerrel járt, ugyanis a lány visszatért az értekezletre, de közölte, hogy minden sínen van a kiszállással, és már csak oda kell menni egyezteti a helyszínnel. 

Vissza - 4. rész   Tovább - 6. rész

A túl jól ismert, Káté lakásához vezető úton azon gondolkodott, nem lesz-e probléma abból, ha aznap megint az exénél hajtja álomra a fejét. Káté ugyanis felajánlotta, nála maradhat, hogy álmosan ne kelljen hazavezetnie. Ez akkor, amikor még nagyban cseteltek, jó ötletnek tűnt a számára, pár saroknyira azonban kezdett baromira bepánikolni.

Ők ketten gondosan törekedtek arra, hogy ne aludjanak együtt. A meneteik és a játszmáik után általában mindenki ment a dolgára. Semmi együtt alvás, csak minimális egymáshoz bújás, nulla kötődés, vagyis semmiféle érzelmi összekavarodás. Ez volt az elv. A gyakorlat azonban azt mutatta, Amanda arra készült, hogy amellett a pasi mellett aludjon el és ébredjen fel, aki anno olyan apró darabokra törte össze a szívét, hogy több évbe és rengeteg, pszichológusnál eltöltött órába telt, mire azt a pusztítást, amit okozott, képes volt begyógyítani az idő. Legalábbis olyan mértékben, amellyel már együtt lehetett élni.
Káté Milán Szexpázsit feszültség látogatás múlt küzdelem A pont book

Mire felért, az V. kerületi lakás ajtaja résnyire nyitva volt. Bevágódott rajta, levette a cipőjét, ledobta a kabátját az egyik fotelbe, és ledőlt az ágyon heverő Káté mellé. A hátára feküdt, mert pontosan tudta, hogy a cickói indítják majd be. Tulajdonképpen ez volt a legjobb dolog a kapcsolatukban. Hogy tökéletesen ismerték a másikat és egymás testét. Azt, hogy mi az, amit mindennél jobban szeret, és mi nem okoz különösebb örömöt. Káté persze azonnal vette a lapot, kiszúrta a mélyen dekoltált pólót, és ellentmondást nem tűrően lerántotta az anyag nyakát a csodás halmok alá. Amanda rettentően élvezte, hogy a borosta a melleit dörzsöli, miközben a bimbója Káté szájában van. Azonnal beletúrt a hajába, mire szeretője felkapja a fejét és megcsókolta.

"Csak semmi érzelmi összekavarodás!" - kóvályogtak és hisztiztek a fene nagy eszmék Amanda fejében, de tovább tiltakozott a gondolat ellen, hogy ezt most abbahagyják. A férfi ezzel a belső harccal természetesen nem volt tisztában. Továbbra is szenvedélyesen ölelte, és lehúzta róla a nadrágját. Amanda is könnyen megbírkózott a puha pamutpizsamával, de mikor már a kezében tartotta ágyasának legbecsesebb kincsét, újabb érzelemdömper gördült fel lelki kocsibeállójára, és szépen lassan billenteni kezdte a platót. A "mi a fenét keresek újra itt" kérdés helyett azonban előbb érkezett a "mi a francért fúródik egy hullámcsat a fenekembe" téma.

- Hát ez? - tartotta fel Amanda a barna hajtűt, és kérdő pillantásokat szórt. 

- Biankáé, gondolom - jött tőle a kurta válasz,  majd pedig szó nélkül visszafúrta a fejét a méretes keblek közé.

Káté Milán Szexpázsit feszültség látogatás múlt küzdelem A pont bookA következő pillanatban Amanda a falnak fordult, Káté a hátán feküdt. Az egyik kattogott, a másik pedig egyszerűen csak nem tudta, hogy valójában mi is történt.

Írtam, hogy itt volt – magyarázta, de Amandát ez nem igazán érdekelte. Bianka és a csat volt ugyanis a legkisebb baja. Ezek mind eltörpültek azon tézis mellett, hogy ők ketten megint egymással próbálják leplezni a szerencsétlenségüket, és a múlttal igyekeznek betakargatni az itt-ott hiányos jelent. Vagyis, hogy igazából mindketten azért voltak ott, mert valaki mással ismét nem jött össze. Ideig-óráig persze megtette volna ez a figyelemelterelő szexhadművelet, azonban a korábbi Milán-kudarc most az egész ötletre rányomta a bélyegét.

Viszonylag távol feküdtek egymástól. Amúgy sem lett volna szerencsés, ha szex után összebújnak, mert akkor reggel Amanda garantáltan valamiféle hamis tévhitben ébredt volna. Így azonban, hogy nem szeretkeztek és nem is aludtak szorosan együtt, legalább emiatt nem volt teher a vállán. Közel egy óra forgolódás és hánykolódás után Amanda végül úgy döntött, kimegy a konyhába, és iszik egy pohár vizet. Éhes volt, de nem is feltételezte, hogy az exe főz, de még csak azt sem, hogy tart otthon kaját.

Káté hűtőjében egy fél üveg bor volt, pár tojás, majonéz, mustár és egy darab sajt. Végül a megbontott cserszegi fűszeressel és a nejlonba bújtatott trappistával ült fel az egyik bárszékre. Tipikus itatós bor, gondolta, és sejtette, hogy a lőre a délutáni menetről maradt. Ennek ellenére meghúzta, és csak akkor hagyta abba az ivást, amikor a hálóból kiszűrődött a mobilja tompa hangja, és megtörte az amúgy üvöltő csendet. Az értesítés hangjából tudta, hogy Facebook-üzenete érkezett. Felnézett a faliórára. Negyed három volt, és ez csakis egyetlen dolgot jelenthetett. Hogy Milán üzent...

Káté Milán Szexpázsit feszültség látogatás múlt küzdelem A pont bookIdegesen vette elő a telóját a táskájából, és megnyomta az oldalán lévő gombot. A képernyő felvillant, és a felső sorban ott volt az a bizonyos ikon. Fenyegetően nézett farkasszemet Amandával, akinek ettől összeszorult a szíve. Egyszerre akarta, hogy Milán békén hagyja, és vágyott arra is, hogy írjon neki. Ambivalens érzésekkel és remegő ujjal húzta le a "redönyt”.

És akkor ott volt. Milán facebookos profilképe és a levél. Természetesen a szokásos üzenetet küldte. Amanda tudta, hogy nem fog reagálni rá, vagy ha igen, akkor sem most. Beállította az ébresztőórát, lezárta a képernyő, és az éjjeli szekrényre tette a készüléket. Visszabújt Káté mellé, aki békésen aludt és ütemesen lélegzett, de a mozgásra résnyire kinyitotta a szemeit. Reflexszerűen kinyújtotta a karját, és magához húzta Amandát. A lánynak sikerült maximálisan a helyén kezelnie a mozdulatot, amely annyira ösztönösen hatott, hogy akárki is lett volna ott, azt magához ölelte volna.

Az agya persze folyamatosan járt. Milánon gondolkodott. Azon, ami történt, és azon, ami megeshetett volna. Majd egy ideig figyelte a háta mögött szuszogó Kátét, ami még egyet csavart a lelkén. Hirtelen nem tudta, valójában ki kit is akar becsapni. Feltette magának a kérdést, most mégis kinek is hazudik. Milánnak, akivel talán lenne valami, ha nem akarná ilyen görcsösen? Vagy Káténak, amikor azt állítja, hogy Milán, vagy éppen Bianka nem jelentenek semmit? Amikor azt mondja az exének, hogy akarja és kívánja, közben pedig egy másik férfi jár a fejében? Önmagát veri át, amikor azzal érvel, hogy soha nem lenne elég jó Milánnak? Vagy amikor azzal hiteget, hogy abszolút érzelemmentesen kezeli a Kátéval való viszonyát? És tulajdonképpen miért is fekszik most a volt szerelme ágyában kétségek közt?

Ilyen és ehhez hasonló problémák zúdultak rá az érzelemdömperről, melyek kezdték lassan betemetni, elzárva előle a levegőt. Reggelre persze válasz született az összes kérdésre, és Amanda rájött, hogy az egyetlen ember, akinek valóban lódít, az ő maga. Indulás előtt még egyszer rápillantott Milán olvasatlanul hagyott üzenetére, amely ismét felkavart benne valamit. És hogy mit írt neki? Nos, Milán mindösszesen egy pontot küldött. Mint mindig.

Vissza - 3. rész   Tovább - 5. rész

Most kezdem, irány ez első rész! 

Amanda aktuális pasijai néhány kivétellel két csoportba oszthatók. Vannak azok a gyönyörű díszfaszok, akikért valamiért értelmetlen módon rajong, és akik ennek teljes tudatában dirket szivatják. Például Milán. És léteznek azok a bonvivánok, akik egyszer, vagy többször összetörték már a szívét. Utóbbi csoport legmeghatározóbb képviselője egyértelműen Káté, Amanda legmeghatározóbb exe. Annak ellenére, hogy itt éves távlatokról beszélünk, ők ketten továbbra is részei voltak egymás életének. Nem is akárhogyan...

Káté expasi szerető Milán szexpázsit book szerelem kapcsolat múltHétfőn mindenki délután öt felé indult haza Villányból. Mivel egyedül akart lenni, Amandának sikerült olyan úti célt bemondania, hogy senki se akarjon az ő kocsijával menni. Így a többiek a másik két autóba zsúfolódtak, ő pedig egyedül gördült fel az autópályára. Csokit tolt az arcába, hangosan bömböltette a rádiót és vele együtt énekelt. Kicsit még az ablakot is lehúzta, hátha a besüvítő szél kitisztítja a fejét. A szellő azonban képtelen volt elsimítani az őrült káoszt.

Túl volt már a hisztiroham és a sírógörcs fázisokon, a "mi lett volna, ha" kérdéskörön és a dacos duzzogáson is, miszerint soha többet nem beszél Milánnal. Elképzelte, ahogy a tárgyalóban nem ül mellé, nem vállal vele közös projektet, nem kér tőle semmit, és ami a legfontosabb, nem tesz meg neki több szívességet. Nem hoz neki kaját az éjszaka közepén, nem megy érte kocsival az edzőterem elé, nem csinálja meg helyette a munkáit, és nem menti ki semmiféle kínos helyzetből. Úgy gondolta, amint hazaér, megrázza magát, lezárja ezt az aktát, és az egyértelmű visszautasításokat követően újfent átadja Milánt a felejtés jótékony homályának.
Káté expasi szerető Milán szexpázsit book szerelem kapcsolat múltÚgy tűnt azonban, hogy a szuggerálás elért a másik kocsiban ülő Milánhoz, mert kapott tőle egy üzenetet:

"A kocsidban maradt a kabátom.”

Amanda pontosan tudta, hogy a dzseki a hátsó ülésen van. Erről azonban szándékosan nem szólt, és hagyta, hogy a srác indulás előtt a hotel minden négyzetcentiméterét átkutassa miatta. Három nappal ezelőtt ugyanis Milán, Regina és Gábor Amandával együtt érkeztek Villányba. Akkor jó ötletnek tűnt, hogy a cucc véletlenül maradjon az autójában, mostanra azonban átkozta magát ezért a szánalmas húzásért. Nem válaszolt neki, de gondolta, a hátralévő 100 kilométer elegendő lesz ahhoz, hogy kitalálja, mihez is kezdjen most.

Azon gondolkodott, hogyan is tudná a leggyorsabban, a leghatékonyabban és a legeredményesebben kiverni a fejéből Milánt, és a tegnapi elcseszett estét. A csokievés már javában tartott, a bevásárlótúrához azonban már kicsit későre járt. Mivel másnap munkanap volt, aligha lettek volna kaphatók a csajok valamilyen bulira, így ezt az ötletet is hamar elvetette. Valahol félúton jutott eszébe Káté.

Ezért aztán úgy döntött, pár percre félreáll, hogy megtudakolhassa volt szerelmétől, mit csinál este. Nem hívhatta fel, hiszen sosem lehetett tudni, kivel van éppen az ex, és mert ők ugye azért annyira nem tartották a kapcsolatot. Vagy legalábbis veszettül igyekeznek, hogy ne beszéljenek. Csak azokban a gyenge pillanatokban, és azokon a magabizonytalan napokon keresték egymást, amikor egyikőjüknek sem volt senkije, és mindenki magányosan tengődött. Ekkor, ha csak egy órácskára is, de visszautazhatnak az időben az egyetemi évekig. Oda, ahol még minden tökéletes volt.

Amanda nem kertelt. Mivel mellébeszélésnek nem volt helye köztük, simán megkérdezte Kátétól, nincs-e kedve átmenni hozzá. Megemlítette, hogy nincs igazán jó kedve, és kérte, hogy a maga eszközeivel vidítsa fel. Mivel Káté nem válaszolt azonnal, visszaült a kocsijába és folytatta az útját. Visszaért Budapestre, felhurcolta a csomagokat a lakásába, majd a földre szórt mindent, ami a kezében volt. Pizsamába bújt, és lezuhant a laptopja elé. Két e-mailt kapott, amióta nem ellenőrizte a fiókját. Az egyik munkaügy, a másik viszont a múlt volt.
Káté expasi szerető Milán szexpázsit book szerelem kapcsolat múltKáté azt írta, szánja és bánja, hogy nem válaszolt, de sajnos túlságosan lefoglalta őt Bianka. Levelét egy kacsintós ikonnal zárta, Amanda pedig azonnal rákattintott a nevére, amikor meglátta, hogy éppen elérhető. Csetelni kezdtek arról, ki is az új csaj. Kiderült, ő Káté legújabb hódítása. A fodrásza. És a múltkor, amikor nála járt, randira hívta. A miért pont őt kérdésre csak annyit felelt, hogy egyszerűen beindította a melle ingásának látványa a tükörben, miközben vágta a haját. Hogy ne kelljen mélyebben belemennie, Káté gyorsan rákérdezett arra, hogy mi van Amandával, érdekli-e valaki mostanában. A lány olyan határozott igent írt, hogy szinte még bólogatott is hozzá. Milánra gondolt, de ezt Káténak nem vallotta be. Mint ahogy azt sem, hogy Milán valójában magasról tesz rá. Egyrészt nem akart szánalmasnak tűnni, másrészt az igazság amúgy is ez volt. Vagy valami ehhez igencsak hasonló...

Újra megkérdezte tőle, nincs-e kedve egy laza, baráti kettyhez, hiszen úgy gondolta, ez lesz a tökéletes időtöltés, amivel elvonja a figyelmét Milánról. Káté azonban nem pont azt a választ adta, amit Amanda várt, és amit az ilyesfajta felhívásokra általában reagálni szokott. Azzal állt elő, hogy szerinte akkor most egy ideig nem kellene találkozniuk.

"Bianka miatt?" - üvöltött a kérdés a néma csetablakban.

"Nem, a pasid miatt" - felelte Káté és hozzáfűzte, Biankával együtt töltötték ugyan a hétvégét, sőt, még most is nála van, de a darab nem ér meg egy második előadást. Majd még előrebocsátotta azt is, hogy nem akar mindent elszúrni az új sráccal. Amanda eltűnődött ezen és egy ideig nem válaszolt.

Káté expasi szerető Milán szexpázsit book szerelem kapcsolat múltSokszor azt érezte, ők ketten valóban szeretnék, hogy a másik végre találjon valakit. Néha pedig azt, hogy kifejezetten féltékeny lenne, ha Káté azért nem jönne fel hozzá, mert épp boldog párkapcsolatban él valaki mással. Amikor sok évvel ezelőtt szétmentek, utána is rendszeresen összejártak. Tudták, hogy képtelenek együtt lenni, és hogy a lehető legrosszabbat hozzák ki egymásból. De abban is biztosak voltak, hogy nehezen találnak majd olyan partnert, akivel ilyen tökéletesen összeillenek. Ha máshol nem is, legalább az ágyban. Amikor aztán egyikük összejött valakivel, a másik előzékenyen félreállt. Ilynekor szüneteltették a dolgot, és volt, hogy hónapokig nem is beszéltek egymással.

Legutóbb aztán, amikor ismételten egyedül maradt, Káté meghívta egykori kedvesét vacsorázni, amiután természetsen ismét a lakásán kötöttek ki. Onnan pedig nem volt megállás. Vagyis, amikor egyiküknek megjelent valaki komoly az életében, akkor a másik visszavonulót. Így volt ez korábban is, és Káté most is épp ezt akarta tenni.

Káté expasi szerető Milán szexpázsit book szerelem kapcsolat múltAmanda viszont nem volt biztos abban, hogy az szeretné, Káté félreálljon. Nem hitte, hogy ez a valami Milánnal, ha beszélhet egyáltalán Milán-dologról, jelent-e annyit, hogy emiatt visszautasítsa a volt szerelmét. Ha ugyanis Milánnal nem lesz semmi - amire azért megvolt az esély - akkor feleslegesen állítja le. Szépen lassan meggyőzte magát arról, igenis szüksége van Kátéra, ha másért nem is, legalább azért, hogy gyengítse kicsit a kollégájáról szőtt álomképeket. Még észbe sem kapott, de már azt pötyögte, húsz perc múlva érkezik. Bevágott egy doboz gumit a táskájába, megkereste a kocsikulcsát és már be is zárta maga mögött a lakását...

Vissza - 2. rész   Tovább - 4. rész

Most kezdem, irány ez első rész! 

Tessék, megadom magam! – halt el a mondat Amanda nedves ajkán, majd páraként csapódott le Milán fejében. Hogy aztán miért is lett mégis sírás a vége? Egyszerű. Milán éppúgy, mint anno a férfivécében, felmérte a helyzet komolyságát és úgy döntött, könnyebb, ha kereket old. Évekkel később, amikor Amanda nekiszegezte a kérdést, hogy mégis miért nem szexeltek akkor éjjel a medencében, azt a választ kapta, hogy; én elkezdtem, de te elkaptad a kezem, majd ismét hisztizni kezdtél valamin.

Milán szexpázsit zuhanyzó könny sírás fürdőszoba vágy meztelen bookA következő momentumban Amanda mezitláb rohant végig a padlószőnyegen, ami a szálloda folyosóját borította. Maga mögött vizes lábnyomokat, a szobaajtóban hatalmas víztócsát hagyott. Nem tudta, hogy a hajából az arcába folyó cseppek, a feltörni készülő könnyek, vagy az elképesztő bormennyiség miatt nem talál bele a rohadt kulcslyukba. Mikor végre berontott, becsapta az ajtót, ledobta magáról a nedves, hideg fürdőruháját és beállt a zuhany alá. Remélte, hogy elég hangosan ömlik majd a víz, és a többiek is elég távol lesznek ahhoz, hogy ne hallják, amint torka szakadtából üvölt a vízsugárba. Leguggolt, remegett és hagyta, hogy a forró zuhatag keményen üsse a hátát. Pár percet töltött el így, de ez a kis idő elég volt arra, hogy legalább néhány Milánnal kapcsolatos rossz élmény távozzon a szervezetéből. Kisírta magából a legtöbb kételyt és kétséget, miszerint soha nem lesz elég egy olyan pasinak, mint Milán. Hogy soha nem ér majd fel az exéhez, Szerénához, és hogy akármennyire is szeretné az ellenkezőjét hinni, be kell látnia, hogy Milán puszta kedvtelésből szopatja nagyjából egy éve. Azért, mert megteheti.

Milán szexpázsit zuhanyzó könny sírás fürdőszoba vágy meztelen bookFeltápászkodott, magára csavart egy keményre mosott szállodai törölközőt, és belenézett a tükörbe. Megint az a lány bámult rá, aki akkor, nyáron, a férfimosdó előterében az ütéstől izzó orcáját fájlalta. A mostani pofon azonban nem az arcán, annál valahol sokkal mélyebben csattant. Próbálta kibogozni a Milánnal való közelharcban összekócolódott haját, valamint a törölköző sarkával igyekezett letörölni a szeme alá ázott sminket. Ekkor látta meg maga mögött a tükörben őt.

Mivel nem zárta be az ajtót, Milánnak nem volt nehéz dolga. Utánajött, és csendben beslisszolt a hotelszobába. Hogy mióta állt ott szótlanul, sosem derült ki. Amanda hátrafordult, és anélkül, hogy egy szót is szólt volna, némán nézte a hatalmas, vizes testet. A mosdónak támaszkodott. Hátrált volna, de már nem volt hova. Milán, akin mindösszesen egy úszónadrág volt, lassan indult a törölközőben ácsorgó lány felé. Az a pár lépés, amit megtett, a parányi fürdőszobában mérföldeknek tűnt. Amanda csak addig akarta visszatartani a sírást, ameddig odaér hozzá. Elképzelte, ahogy átölei, a mellkasára szorítja az arcát, és úgy bőg majd, mert akkor legalább Milán nem szemből látja. Ahogy a bőr bőrhöz ért, kitörtek belőle a dühös érzésekkel teli könnyek. Halkan szipogott. Milán átölelte, erősen magához vonta, másik kezével pedig az arcát kereste a haja alatt.

– Remélem tudod, hogy ezt csakis magadnak köszönheted – törte meg végül a csendet, de a lány képtelen volt erre a kijelentésre értelmes választ adni.

– Sosem ígértem semmit – zárta rövidre a témát, majd még egy percig a kezében tartotta megsemmisült kolléganőjét. Amanda kihámozta magát a kínzó közelségből, és szó nélkül otthagyta. Felvett egy bugyit és egy pólót, majd befeküdt az ágyába. Még hallotta, ahogy újraindul a vízsugár, de azt gondolta, Milan nyilván egyedül is kitalál majd. Az alkohol és a sok sírás okozta fejfájástól hamar elaludt. Azt álmodta, hogy életének megrontója vesz egy forró fürdőt és befekszik mellé az ágyba. Hogy nem megy el, hanem vele marad reggelig. Vagy még tovább...
Milán szexpázsit zuhanyzó könny sírás fürdőszoba vágy meztelen bookNégy és fél órával később egy telefon zaja ébresztette őket, jelezvén, hogy reggeli, kilenckor pedig meeting van. Amanda leszedte magáról Milán bal kezét, majd tompa fejfájása kíséretében kiment pisilni. Egy ideig keltegette, de mivel nem mozdult, úgy döntött, egyedül megy le az étkezőbe. Így talán nem is tűnik majd fel senkinek, hogy Milán nem a saját szobájában töltötte az éjszakát.

Amanda nagyjából fél liter narancslével küzdött le egy fejfájás-csillapítót, majd hozzálátott egy mesteri brióshoz. Milán negyed órával később érkezett, és épp a mellette lévő széken foglalt helyet. Átható pillantásai apró tűhegyként szurkálták a lány testét, aki képtelen volt eldönteni, hogy a közelsége, a tekintetete, vagy éppen az isteni illata a zavaróbb.

Mi tartott ilyen sokáig? - vetette oda végül, amikor látta, hogy senki sem figyel rájuk.

- Nem találtam a vízes nadrágom. Nem emlékeztem, hová dobtam le zuhanyzáskor. Végül az erkélyen találtam meg, ugyanis kiteregettem... Ezután még beszélt valamit arról, hogyan ment át a saját szobájába és öltözött fel, de Amanda ebből már semmit sem hallott. A torkában az elbizonytalanodott pékárú egy pillanatra elakadt, majd megindult felfelé. Valahogy aztán sikerült lenyelni a falatot, de természetesen már teljesen más szájízzel, mint mielőtt még kiderült volna, hogy Milán valójában anyaszült meztelenül aludt mellette. És nem csak álmában, hanem a valóságban is. Az idegsokktól persze semmit sem fogott fel a kötelező, délelőtti brainstormingból...
Milán szexpázsit zuhanyzó könny sírás fürdőszoba vágy meztelen book

Vissza - 1. rész   Tovább - 3. rész

Most kezdem, irány ez első rész! 

Céges stratégiai és csapatépítő hétvégére érkeztek Villányba ők tízen. Egy random verbuválódott csapat, munkatársak, kollégákból váló barátok, de részint idegenek, és persze ő. Milán. Egy jól felszerelt panzióban szálltak meg, ahol a jó felszereltségen az ember lánya a medencét, a szaunát és a bárt érti. Utóbbira nem mintha szükség lett volna, hiszen sikerült elegendő mennyiségű alkoholt odavinni. A bor ráadásul adta magát.
vágy vágyakozás fojtogatás medence könny csók szexpázsit Milán book

Közösségépítés címén este tíz óra felé pukkant az első szürkebarát. Robi kiváló ötlete volt, hogy az estét ne is a konferenciateremben, hanem a tetőtéri medencében töltsék. Amanda azon döntését, miszerint bemásszon-e a vízbe, avagy sem, erősen befolyásolta, hogy ő már benne volt. Milán Amanda stratégiai gyenge pontja volt. Az a kollégája, aki úgy volt ördögi, ahogy volt. Annyira volt romlott egy ültő helyében, mint más nekifutásból. A szociopata szóra az ő arcát dobta ki a Google keresője. Egy semmirekellő, hazug, őrült, csaló, kamugép. Megbízhatatlan, kiszámíthatatlan, logikátlan, értelmezhetetlen, megközelíthetetlen és megmagyarázhatatlanul vonzó. Sötét, rövid haja volt mélybarna szemekkel. Állandó borosta ölelte vadító mosolyát. Izmos és erős testalkatával egyszerre volt bántó és védelmező. Annyira rossz volt, hogy jó volt ránézni. Egy erőszakos roncs, akit muszáj volt akarni. Amanda is magában akarta tudni már hosszú-hosszú ideje... 

Nagyjából fél évvel a medencés éjszaka előtt ők ketten már váltottak egy elkapkodott csókot egy férfi vécében, de az már akkor is egy országos félreértés kezdete volt. Milán akkor éppen felpofozta Amandát, aki ezután némán rohant be abba a bizonyos mosdóba. Kezébe temetett arcán ömlöttek lefelé a könnyek. Milán utána ment, maga felé fordította és a lány minden igyekezete ellenére mélyen a szemébe nézett. Ott, akkor semmit sem kellett mondani. Nem is lehetett volna és ezt Milán is pontosan tudta. A kisírt szemekből düh, a csábító tekintetből kétely áradt, így bámulták egymást pár másodpercig. Milán ekkor lökte be Amandát a Férfi feliratú ajtón, becsapta maguk mögött és nekilökte a lányt a falnak.
vágy vágyakozás fojtogatás medence könny csók szexpázsit Milán book
Amanda tehetetlen volt és ezt veszettül élvezte. Két kezét a teste mellé engedte. Pulóvere, amit egy vadidegentől kapott a buliban, leesett az egyik válláról szabaddá téve azt. Nem törődött azzal sem, hogy teljesen szétfolyt a sminkje, és hogy a pofontól vöröslött az arca. Milán egy lépéssel közelebb ment hozzá, de egy pillanatra sem vette le róla a szemét. A kócos hajánál fogva ragadta meg. Minden várakozással ellentétben gyengéden csókolta szájon. Olyannyira tapintatosan és lágyan csinálta, hogy Amandának elképesztő hiányérzete támadt. Kereste a benne lakozó erőt, a rá jellemző, rejtett agressziót, a rosszat és a mérget. A hatalmat, az energiát és a megsemmisülést. Ezek közül azonban egyik sem jött el. Mire épp belemelegedtek volna, a pulcsitulajdonos rontott be a mosdóba, megzavarván az idilli kis jelenetet. A srác egyenesen a piszoárhoz ment és vizelni kezdett anélkül, hogy észrevette volna őket, illetve azt, amibe belesétált. Milánnak egy másodperc tört része is elegendő volt ahhoz, hogy rájöjjön, amit csinált, azt ez a csók aligha teszi jóvá, és ami talán még fontosabb, hogy ő egyébként Szerénával jár. Amandára is kijózanítólag hatott ez a kis intermezzo, ezért úgy döntött, menekülésre fogja a dolgot.

Ez volt az első alkalom, hogy Amanda könnyes szemmel állt Milánnal szemben azt várva, hogy az őspasi végre lép valamit. A következő dráma már említett, villányi, medencés hétvége volt. A vizes Milánban persze minden megvolt, amire ott és akkor Amandának szüksége lehetett. Izmos volt, erős, kellően ittas és pusztítő, mint mindig. Csak nézte őt, és azon tépte az agyát, hogy a tarkójánál, vagy épp a borostáján lenne jobb érzés oda-vissza végighúzni a kezét, vagy inkább a mellkasán lévő szőrbe vájná bele a tenyerét. Az ugyanis szexpázsit volt a javából, és azt nagyon-nagyon szerette. Így persze vállalta a kockázatot és csak-csak bemászott a medencébe. A vízen addigra két üres borosüveg úszkált, Jutas pedig épp Regina szájába öntötte a vodkát, ami a lány két orcáján, a vállain, majd a mellén keresztül ért a vízbe. Amanda épp ezt az érzéki jelenetet bámulta, amikor hírtelen minden elsötétült előtte, a feje némán koppant a víz alatt, a cefreízű klóros víz pedig egészen az agyáig fúródott fel.
vágy vágyakozás fojtogatás medence könny csók szexpázsit Milán book
Nem kellett sokat gondolkodnia, sejtette, hogy Milán gyűrte maga alá. Amandát persze nem kellett félteni. Lábait nyomban körékulcsolta és felborította, majd pedig igyekezett a víz alatt tartani a hatalmas testet. Hosszú ideig nem bírtak egymással, így a körülöttük lévő négy ember, Regina, Jutas, Janka és Robi úgy döntöttek, hogy a szaunában folytatják eszmecseréjüket. Amanda vízben elhaló sikolyai ugyanis lehetetlenné tették a társalgást.

Amikor végre kettesben maradtak, Milán továbbra is erősen szorította a nyakát, többet azonban nem nyomta le a víz alá. Leült a medencében lévő padra, majd pedig háttal magára húzta áldozatát. Mozdulatlanul tartotta, majd a szabad kezével lerántotta a fürdőruháját a jobb melléről. Közben egy másodpercre sem engedte el a nyakát, mondván, akkor újra ellenszegül.

Tetszik, hogy keményen küzdesz ellenem akkor is, amikor tudod, hogy nincs esélyed – mondta, közben pedig a mellét masszírozta. Amanda hirtelen odakapott, de esze ágában sem volt leállítani Milán és a mellbimbója közös játékát. Megragadta a kezét, és bíztatásképp jó erősen magához szorította. A férfi arról beszélt, hogy Amanda lehetne kicsit szégyenlősebb is, elvégre mégiscsak kollégák és egy helyen dolgoznak. Ő nem sokat értelmezett a szövegelésből, kibújt a szoros ölelésből, szembefordult fogvatartójával, megigazította a melltartóját és azt mondta:

- Elegem van az örökös harcból, tessék, megadom magam!
vágy vágyakozás fojtogatás medence könny csók szexpázsit Milán book

Tovább - 2. rész