AJÁNLÓ
 
19:15
2013. 05. 18.
Amanda autója volt az egyetlen, amelyik az éjszaka közepén kettészelte a ködöt az Erzsébet hídon....
A bejegyzés folyatódik
 
19:15
2013. 05. 18.
Ezt érezte Amanda, amikor Milán telefonja kicsengett. Pedig most megszabadulhatott volna tőle. Ha...
A bejegyzés folyatódik
 
19:15
2013. 05. 18.
- Hányinger. - Ne haragudj, micsoda? - Ahogy mondtam. - Mi? Most? A leves? - Nem. Akkor este. Milánnal. -...
A bejegyzés folyatódik
 
19:15
2013. 05. 18.
Csipkerózsika, a röpke tizenhárom órás álmából hercegi csók nélkül ugyan, de viszonylag kipihenten...
A bejegyzés folyatódik
 
19:15
2013. 05. 18.
<<< Vissza az előzményekhez Milán egy hanyag félmosolyt eresztett a lányra. Nyilván...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
18

Hibás vagyok, pont, mint te (5. rész)

0 Komment
0 Reblog

"Jó, írt egy pontot. Na és? Nem fogok válaszolni rá. Minek írjak neki? Pár perc és muszáj lesz látnom. Kedden reggel vezetői érteezlet, vagyis képtelenség lesz elkerülni. De mégis csak pontot írt. Nem bocsit vagy sajnálomot. Nem kezdett el megint engem hibáztatni, hogy én voltam a hülye. Ez egy pont a fenébe is, és ezt igenis komolyan kell venni...
Milán vacsora botrány rizs kolléga Roland könny szexpázsit A pont book
Amanda és Milán pontjának története volt. De ahogy köztük minden, természetesen ez is csak egy szomorú mese volt, egy a sok közül. Sírós, szenvedős és értelmetlen, mint minden, ami velük esett meg. Pár hónappal ezelőtt a cégük adott egy kisebb vacsorát, ahol nagyjából húsz embert láttak vendégül. Mint oly sok mást, Jutasnak sikerült ezt is a PR tevékenységek közé sorolnia, így a szervezés oroszlánrésze Amandára hárult. A menü kitalálásától kezdve, a kaja beszerzésén és a programok kiötlésén át, egészen a helyszín kiválasztásáig és persze a találkozó levezényléséig. Az este tökéletes is lehetett volna. Még Roland is eljött, akivel Amanda korábban egy konferencián flörtölgetett. Minden jól alakult, csak sajnos Milán is ott volt.


Háronegyed tízre a vendégek közül már csak öten maradtak, Jutason és Milánon kívül Regina, Janka és Amanda tartották a frontot. Jól fogyott a pia, a vodka mellett pedig különösen nagy sikernek örvendett Regina felsője is. Vagyis inkább az, hogy nem volt rajta melltartó. Jutas osztogatta ugyan az őrült pillantásokat, de csak nem sikerült leakadni a témáról. Csak három embert nem kötött ez le igazán. Rolandot, az ő poénjain nevetgélő Amandát és persze Milánt. Neki több sem kellett, elérkezettnek látta az időt, hogy belekössön a lányba és zrikálni kezdje. Sajnos a rizzsel való dobálás mellett döntött. Az volt a célja, hogy a szemek a dekoltázsába essenek, tekintve, hogy Amanda szerelése sem hagyott túl sok teret a képzeletnek. Ez azonban csak nagyon rövid ideig volt vicces. A lány amúgy is nehezen kezelte Milánt, és annak cselekedeteit, másrészt pedig mindenki kellően fáradt és ittas volt már ahhoz, hogy ez a gyerekes játék totális kudarcba fullassza az egész vacsorát. A sokadik céltalan rizsszem után Amanda és az italból merített merészsége közösen úgy ítélték meg, elég ideig tűrték, hogy Milán csesztesse és céltáblának használja őket. Úgy döntöttek, hogy egy összeragadt, pár centis rizsgolyó Milán nadrágján is igen jól fog mutatni. A lány felkapta hát a tálból és hozzávágta. A szemek Milán ingén robbantak szét és elterültek az ölében. A többiek mosollyal nyugtázták, hogy végre véget ért ez az idétlen szórakozás. Janka még nyomatékosan meg is kérte őket, hogy hagyják abba a kaja szétszórását, és felhívta a figyelmüket arra, hogy ez egyébként itt nem a dedó. Milánt azonban ezzel már nem lehetett leszerelni. Sőt, olyan volt, mintha hirtelen eltört volna benne valami. Üveges tekintetéből semmit sem lehetett leolvasni. Hogy ideges lett-e, vagy elképesztően dühös, sosem derült ki. Hogy vicces akart-e lenni, vagy egyszerűen csak nem gondolta végig, hogy mi fog történni, szintén tisztázatlan.


Azóta rejtély, hogy miért kapta fel a rizses tálat, és milyen megfontolásból borította rá az egészet Amandára. Amandára, és a mellette helyet foglaló vendégükre, Rolandra. A teremben síri csend lett, erre ugyanis még Jutas sem tudott mit mondani. Milán, hogy szokásához híven elkerülje a konfliktust, diadalittasan kivonult a teremből. Mindenki az asztalhoz ugrott, elkezdték visszalapátolni a rizst az üres tálba és megtisztítani Amanda, illetve a meghívott vendég ruháit. Regina lelkesen húzogatta ki kolléganője hajából a nedves rizsdarabkákat, de amikor a másik oldalról Roland is segíteni akart, Amanda úgy érezte, feltörni készülnek a könnyei. Felállt, elnézést kért a közjátékért, és kiment a mosdóba.
Milán vacsora botrány rizs kolléga Roland könny szexpázsit A pont bookMilán egy idő után visszament a terembe, és úgy jópofizott tovább a vendégekkel, mintha semmi sem történt volna. Amanda eközben a vécében szedegette ki a hajából a szálak közzé ragadt ételdarabokat. Csak amikor Janka belépett, hogy felmérje a helyzet súlyosságát, akkor kezdtek patakokban folyni a könnyei.
Jutas azt akarja tudni, hogy lelőjük-e a bulit – mondta, és együttérzően lesöpörte a barátnője vállát.
Nem kell, hazamegyek - vágta rá és kivette a telefonját a táskájából, hogy taxit hívjon. A diszpécser szombat este lévén negyed órát ígért, amit Amanda kicsit soknak tartott, de nem tehetett mást. Nem igazán lehetett hová tenni ezt az egészet, így vigasztaló szavakat is nehéz volt találni. Némán seperték össze a földre hullott szemeket. Janka végül kinyitotta az ajtót, kilépett rajta és Milánba ütközött.
– Ez a női WC! - próbálkozott, de ezt az őrültet sem meggyőzni, sem megállítani nem lehetett. Utóbbival Janka a saját és Milán testalkatából kifolyólag meg sem próbálkozott. 

- Ne menj haza… - dünnyögte Milán elképesztően unottan, de Amanda belé fojtotta a szót. Nem fordult hátra, a tükörbe kezdett üvölteni. 
- Szar a hajam és szétfolyt a sminkem. Totál hülyét csináltál belőlem. Elcseszted az egész estét, amikor pontosan tudtad, hogy mennyit dolgoztam vele
.
Milán szó nélkül állt és csak nézte Amandát. Olyan volt, mint aki teljesen máshol jár. Semmilyen érzelem nem ült ki az arcára. 
Csak jöttem, hogy megnézzem, jól vagy-e, de már megyek is.
- Hú, de kurvára nagyvonalú itt valaki... Azt hittem azért jöttél, hogy újra megalázz. Mégis hogy lennék jól? Azonnal engedj ki! Itt a taxim. 
- Roland így is biztos szívesen megdug - kontrázott, de a lány addigra megkerülte őt és kirántotta az ajtót. Akármennyire is várta, Milán nem állította meg. A terem előtti fogasról leakasztotta a kabátját és kilépett az épületből. Roland és Regina épp a ház előtt dohányoztak, így megvárták vele a taxit. 

Mivel ez már nem az első ilyen húzása volt, Amanda nem reagált a bocsánatkérő Facebook üzenetekre. Úgy döntött, figyelmen kívül hagyja az e-maileket, és elég erős volt ahhoz is, hogy ne válaszoljon a cseten küldött meakulpázásra sem. Egyszerűen olyan abszurd volt ez az egész, hogy könnyebb volt nem is foglalkozni vele. Milán önmagához képest viszont kifejezetten kitartó volt. Amanda semmire sem írt vissza, munka közben is sikerült mindig elkerülnie őt, és szerencsére a többiek sem akartak túlságosan belefolyni kettejük vitájába. A harmadik napon aztán Milán újra írt, de akkor már nem a standard sziát, a sajnálomot, vagy a bocsit. Küldött egy pontot. Amanda persze éjszaka is a gépe előtt ült és dolgozott, így Milán azonnal látta, hogy olvasta az üzenetet. Valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag attól a nyamvadt kis ponttól Amanda megenyhült és az alábbi választ írta: "Most komolyan küldtél nekem egy pontot?" Milán pedig rögtön reagált: "Már nem tudtam mit kitalálni… Csak akartam, tudd, hogy gondolok rád."
Milán vacsora botrány rizs kolléga Roland könny szexpázsit A pont book
Attól a naptól kezdve pontot írtak, amikor megbántották egymást. Amolyan titkos jelzés volt ez kettejük között. Hogy milyen esetekre tartogatták? Például arra, amikor pontosan tudod, hogy hülye voltál, de nem mered kimondani. Amikor írni akarsz a másiknak, de tudod, hogy nem szabad. Amikor üzennél valamit, de már nincs semmi, amit mondhatnál. A pontot ráadásul csak olyannak írod, akit gyűlölsz, de csak azért, mert szeretni is tudnád. És amikor azt hiszed, most végleg lezártad, akkor ez a kis szar újra visszaránt, és megint elkezdesz remélni. Ez, és még megannyi gondolat volt belepréselve ebbe az egyetlen karakterbe. Kár, hogy többszáz ilyen pont követte még azt az egyet, amit Milán a rizses balhé után küldött. Például az, amit a lány Villány után kapott...

Amanda Káté lakásából egyenesen az irodába ment. Mint ahogy az egyik hétvégi ülésen sem, a kedd reggeli vezetői értekezleten sem fogott fel túl sok mindent. Negyvenöt percig szinte megsemmisülve ült ott és csak bámult maga elé. A nagy álmodozásból  végül Jutas ingerült hangja zökkentette ki, aki roppant kíváncsi volt arra, hogy mégis hogy áll a jövő heti megjelenés szervezése. A főnök persze sejtette, hogy a csapatépítő hétvége miatt aligha történt sok előrelépés az ügyben, de tudta, hogy ha valamivel zavarba hozhatja Amandát és visszaráncigálhatja a valóságba, akkor az csakis egy el nem végzett feladat lehet. Sikerrel járt, ugyanis a lány visszatért az értekezletre, de közölte, hogy minden sínen van a kiszállással, és már csak oda kell menni egyezteti a helyszínnel. 

Vissza - 4. rész   Tovább - 6. rész